À travers l’autre

Les Mybalés / Lezarts Urbains

De hiphopdanseressen Doris en Nathalie Bokongo Nkumu, aka Les Mybalés, zijn vertrouwde gezichten in KVS. Ze waren eerder te zien in Malcolm X en SLOW#03, en deelden vorig seizoen tweemaal een work in progress van hun eerste eigen danscreatie met ons publiek. Met trots presenteren we nu de Brusselse première van dit stuk: À travers l’autre

Als tweelingzussen zijn Les Mybalés verbonden door een gedeelde geschiedenis en een diepe compliciteit. Voor deze voorstelling onderzoeken ze de betekenis en symboliek van tweeling-zijn in verschillende culturen. 

In hun typische danstaal, waarin elegantie en gratie gepaard gaan met momenten van gewelddadige intensiteit, scheppen Les Mybalés een poëtisch universum waarin ze verschillende personages incarneren, van spelende meisjes tot goddelijke schepsels. 

Deze voorstelling duurt 25 minuten en kan je combineren met Mind Ur Step op dezelfde avond, of de dag ervoor/erna. Als je beide voorstellingen samen boekt, geniet je van een voordelige prijs. Koop je duoticket via de link in de rechterkolom.

 

Duur
25
Prijs
€ 9
reductie
€ 7 / € 5 (-26)
Categorie
Dans