Book Of Dreams

KVS & Zinnema

Al een eeuwigheid zijn begrippen als witte superioriteit, eurocentrisme en eurogantie een realiteit, maar pas sinds kort wordt erover gepraat op mainstream media. En dat is niets te vroeg. Wat betekent black history voor kunstenaars? Zinnema trok het gesprek open en richtte de vraag vorig seizoen aan alle artiesten uit Brussel en de Rand onder de vlag I Have a Dream. De projectvoorstellen stroomden binnen, een belangwekkend seizoen werd ontwikkeld.  
 
Dorrie Wilson, Afro-Amerikaanse schrijver en researcher, observeerde de uitgevoerde projecten en groef diep in de materie en inhoud.
Samen met Zinnema schreef ze Book Of Dreams, waarin de vraag naar hoe Brusselse kunstenaars hun artistieke praktijken dekoloniseren wordt toegelicht.
 
KVS en Zinnema onthalen je graag voor deze boeklancering en panelgesprek.
 
Panel:
Dorrie Wilson (moderator)
Johanna Couvée
Malkia B
Audrey Leboutte
Jan Wallyn
 
Die dag kan je om 20:00 uur kan je naar de herneming van Malcolm X gaan kijken (mits reserveren). Houders van een ticket voor Malcolm X die het debat bijwonen, krijgen een gratis exemplaar op vertoon van hun ticket. Kom je exemplaar ophalen op donderdag 14 september tussen 18:00 en 19:30 in de bar op de vijfde verdieping van KVS. Wie niet naar de voorstelling komt, kan het boek kopen voor €15.
 
Praktisch:
KVS, Bar van de BOL, 5de verdieping
gratis mits reserveren via dominique [at] zinnema.be