BRONKS EXPORT/IMPORT: kinderen toegelaten!

KVS ontvangt EXPORT/IMPORT, het internationale theaterfestival van BRONKS. Gedurende vier dagen kan je eigenzinnig, kwalitatief, verrassend theater ontdekken uit binnen- en buitenland. De voorstellingen worden gespeeld en/of boventiteld in het Nederlands, Frans en Engels of zijn language no problem. KVS doet er een geweldige expo van Ingrid Godon en Toon Tellegen bovenop. 

Te zien in KVS:

CHICKS FOR MONEY AND NOTHING FOR FREE (XL) - HET KIP
Noem het danstheater, bewegingstheater of een fysieke voorstelling, Chicks for money and nothing for free is in elk geval een uitputtende veldslag.
11.11.2016 - 20:30 - KVS BOX

POPCORN - fABULEUS (10+ / XL)
Een intense krachtmeting tussen drie mannenlijven en een livedrummer. Een dansvoorstelling van choreograaf Randi De Vlieghe met de impact van een popconcert. Een visuele en muzikale trip. Alles draait om de onweerstaanbare kracht van de beat. Maar ook van de stilte. 
​12.11.2016 - 19:00 - KVS BOX

ODYSSEE (XL) - BRONKS & NEVSKI PROSPEKT & JUNGES SCHAUSPIELHAUS DÜSSELDORF
Vandaag lopen er heel wat mannen rond zoals Odysseus, na lange oorlogsjaren het strijden moe. Odyssee is een internationale, badadige rockopera, zowel unverseel als individueel. Odysseus als universele man, actueler dan ooit.
​12.11.2016 - 16:00 - KVS BOX

Het kloppend hart is BRONKS, maar EXPORT/IMPORT FESTIVAL strijkt ook neer op andere locaties in Brussel waaronder La Montagne Magique en Kaaistudios. Het volledige programma en tickets vind je hier. 

 

Andere aanraders voor families met kinderen:

Expo in de BOX: Ingrid Godon en Toon Tellegen
Spring ook eens even binnen in KVS BOX want daar de expo met illustraties van Ingrid Godon. Ingrid Godon geniet internationale faam als illustratrice en werd in 2015 met de Boekenpauw bekroond. In de expo zie je de kinderportretten uit Ik wou (2011), het kinderboek geschreven door Toon Tellegen. Hij werd door haar buitengewoon sfeervolle, fragiele beelden geïnspireerd tot poëtische en filosofische teksten. Laat je betoveren door de stemmen van bekende KVS-gezichten, die alle teksten inlazen. Een ontroerende en verrassende expo.
03 - 24 november in KVS BOX
Gratis

Kunstendag voor Kinderen
KVS doet voor de eerste keer mee aan Kunstendag voor Kinderen. Ontdek hier het volledige programma!
20.11.2016

Kamyon - Michael De Cock & KVS
Houten bankjes in de laadbak van een vrachtwagen. Dat is de eenvoudige arena voor Kamyon. Een klein meisje vertelt hoe ze in zo’n vrachtwagen met haar moeder door Europa reist, op de vlucht voor de waanzin. Op zoek naar een veilige thuis, een beter leven. KVS presenteert Kamyon in Brussel in verschillende talen en wijken, in samenwerking met Théâtre National en Cultuurcentrum Brussel. Mis de Brusselse haltes niet!
Kamyon is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.
09 > 21.12.2016