De resultaten van ons publieksonderzoek zijn bekend!

Jullie hebben in april massaal deelgenomen aan ons publieksonderzoek (maar liefst 820 deelnemers hebben de enquête volledig ingevuld!), en we delen alvast kort enkele interessante resultaten. We nemen al jullie adviezen in ieder geval mee en proberen die in de mate van het mogelijke te integreren in onze werking.
 
Liever samen dan alleen

We probeerden te weten te komen welke overwegingen jullie maken alvorens jullie beslissen om naar een voorstelling te komen. We konden zien dat jullie graag naar hier komen met vrienden en familie. Een voorstelling bijwonen is voor jullie echt een sociale ervaring. Jammer genoeg past een bezoekje niet altijd in jullie agenda en voor een aantal onder jullie ligt de prijs soms te hoog. Wisten jullie al dat -26 jarigen slechts 9 euro betalen voor een voorstelling? En gelukkig konden we vijf deelnemers belonen met gratis duotickets! Voor hen is de kostprijs alvast geen excuus meer 
;-). 

Fans van onze nieuwsbrief 

Jullie worden duidelijk het liefst op de hoogte gehouden van culturele activiteiten via nieuwsbrieven en de website. Jullie openen telkens trouw onze maandelijkse e-mail en lezen graag over nieuwe voorstellingen op onze site. Opvallend: ook positieve recensies in kranten kunnen jullie overtuigen om eens naar KVS te komen. 

Vanaf volgend seizoen vernieuwen we onze nieuwsbrieven waarbij we exclusieve verhalen brengen en op zoek gaan naar de persoon in de coulissen. Bovendien lichten we een stukje van de gordijnen op zodat jullie een beter zicht krijgen op hoe een voorstelling in elkaar gebokst wordt. In april nodigen we je persoonlijk uit voor de seizoensvoorstelling waarbij je kan kennismaken met onze artiesten. Je kan je alvast hier inschrijven op onze nieuwsbrief zodat je niets hoeft te missen!

Wat kan er beter?

Hoewel we enorm veel lovende reacties kregen over onze werking en onze programmatie (80% van jullie zou KVS aanraden bij vrienden en familie), waren er ook enkele suggesties van wat we nog beter kunnen doen. Zo willen jullie in de toekomst graag kunnen genieten van een goede maaltijd voor elke voorstelling. De meesten onder jullie stelden voor dat er eten wordt voorzien in KVS zelf, maar sommigen waren creatiever en zouden er zelfs af en toe een heus foodtruck festival aan willen koppelen! We mogen jullie alvast verklappen dat er bij de première van L’Homme de la Mancha genoeg gesmuld zal kunnen worden… Voor de rest vind je hier een lijst met leuke restaurantjes in de buurt. Daarnaast is er veel vraag naar extra parkeermogelijkheden in de buurt. Daarom maakten we voor jullie een overzicht waar jullie je wagen kwijt kunnen! Tot slot willen jullie graag een geheugensteuntje ontvangen voor de voorstellingen waar jullie tickets voor hebben gekocht. Daar zullen we vanaf volgend jaar zeker werk van maken!