Eet spaghetti en steun het goede doel

Op 1 december organiseert BRUZZ ‘de Grootste Spaghettislag ter Wereld’. Deelnemen kan door spaghetti te eten op één van de vele gezellige locaties. Brussel Helpt kadert in 'De Warmste Week' van Studio Brussel.

Op 1 december geurt Brussel naar kruidige tomatensaus en worden in de hele stad kilo’s pasta aangesleept. Volg je neus naar KVS en steun het ToekomstATELIERdelAvenir (TADA). Wij ontvangen je met open armen in het bruisende Café Congo en Brazzaville. Omringd door de goede zorgen van onze medewerkers smaakt een bord dampende pasta eens zo lekker.

De inwendige mens versterkt? Geef daarna ook je geest de kost! Want Guillermo Calderón brengt die avond in KVS BOL het magistrale Mateluna. Een aangrijpende aanklacht tegen de verschrikkingen van dictatuur, machtsmisbruik en onrechtmatige opsluiting. Culinair én cultureel genot – en dat alles ten voordele van het goede doel!

'Brussel Helpt' is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ in samenwerking met haar partners en met de gemeenschapscentra. Dit jaar steunt Brussel Helpt het ToekomstATELIERdelAvenir (TADA). Hier gaan honderden maatschappelijk kwetsbare tieners uit Brussel elk weekend (…) naar de zaterdagschool. Bij TADA ontdekken ze zichzelf en de maatschappij via (plezante) boeiende praktijkles van bevlogen professionals.

Kom je mee-eten?