Focus

Focus

WANTED: POP-UP CHEF

KVS is als Brussels stadstheater bovenal een open huis. Open naar de stad die de wereld omarmt. Open op en ook naast de scène, in alle geledingen van het huis. Nu gooien we in Café Congo ook onze keuken open.

Iets te vertellen?

In de aanloop naar SLOW#03: KIN <> BRU op 24 en 25 november organiseren Slameke en KVS een Open Mic in KUUMBA waar zowel de artiesten van SLOW#03 aan het woord komen als iedereen die zin heeft om een tekst te delen of te komen luisteren!

Rise Up Youth

Rise Up Youth is een interactief slampoëzieproject met de Brits-Jamaicaanse dichteres en performer Sukina Douglas (Poetic Pilgrimage). Het ligt in het verlengde van Rise Up, waarvan de eerste editie plaatsvond in maart 2017. 7 maanden lang gaan we met Brusselse jongeren aan de slag rond thema’s als identiteit, burger-zijn, taboes en stereotypes, vrijheid van meningsuiting … We eindigen het traject met een tentoonstelling/performance in BOZAR! 

Theater Aan Zee 2017

Je hoeft ons deze zomer helemaal niet te missen. We gaan zandkastelen bouwen in Oostende en genieten van theater! Op Theater Aan Zee kan je gaan kijken naar enkele van onze KVS-gezichten en voorstellingen: