Mind Ur Step

Roots & Routes

In Mind Ur Step komen elf urban dansers uit vier landen samen, in een internationale dansproductie die een ode brengt aan urban dans in zijn puurste vorm.

Deze beloftevolle dansers hebben ook ambities als theaterchoreografen en worden tijdens het creatieproces begeleid door gevestigde choreografen uit hun eigen scene - Nabil Ouelhadj (FR), Lloyd Marengo (NL) en Kader Attou (FR). 

Voor de performance creëren de dansers/choreografen in spe nieuw werk, onder leiding van Lloyd Marengo, en brengen ze tevens een hommage aan iconische voorstellingen zoals The Roots van Kader Attou en Itinéraire Bis van Nabil Ouelhadj. Resultaat? Een krachtige en toch tedere, universele maar ook persoonlijke performance die in de eenvoud haar sterkte vindt.

Mind Ur Step is een internationaal partnerschap van bruggenbouwers uit de urban dans en theaterwereld. Het zet alle betrokken partijen aan tot nadenken over de “next steps”: op de dansvloer, op de weg van performer tot choreograaf, van de straat naar het theater. Als partner van dit project opent KVS de deuren voor een nieuwe generatie makers.

MEER? Deze voorstelling kan je combineren met A travers l’autre van Les Mybalés op dezelfde avond, of de dag ervoor/erna. Als je beide voorstellingen samen boekt, geniet je van een voordelige prijs. Koop je duoticket via de link in de rechterkolom!

Duur
60
Prijs
€ 9
reductie
€ 7 / € 5 (-26)
Categorie
Dans
Extra info