JULLIE ZIJN GEWELDIG!

Dankzij jullie steun hebben we tijdens onze benefietactie een mooi bedrag kunnen inzamelen ten voordele van Deux Euros Cinquante. Jullie hebben ervoor gezorgd dat talloze vluchtelingen in Brussel tijdens de koude dagen voedselpakketten krijgen. Daarom is een welgemeende merci hier zeker op z'n plaats! De KVS-liefhebbers hebben het hart duidelijk op de juiste plaats, en daar zijn we jullie dan ook heel erg dankbaar voor.

Met de speciale benefietvoorstellingen van Malcolm X en Onbezongen, konden we een groot bedrag inzamelen, maar liefst €12300! Daarnaast konden we nog rekenen op €2320 vrije bijdragen van mensen die bij de aankoop van tickets voor reguliere voorstellingen een extra duit in het zakje wilden doen. Tot slot kwam er ook nog €715 van de opbrengsten van de bar. 

“Het is moeilijk om de woorden te vinden om iedereen die hieraan heeft meegewerkt te bedanken,” zo klinkt het bij Deux Euros Cinquante. “Intussen bieden we elke nacht opvang aan zo’n 250 vluchtelingen. Elke dag van de week geven wij hen een degelijk ontbijt. Dat zijn 250 ontbijtmaaltijden per dag, wat neerkomt op zo’n 7.500 euro per maand. Dankzij de benefietactie van KVS kunnen we dus twee maanden verder”.

Bedankt!