OPEN CALL: deelnemers gezocht voor poëzieworkshop Rise Up met Pitcho Womba Konga

Voor het derde jaar op rij organiseert KVS het interactieve poëzieproject RISE UP, dit jaar neemt Pitcho Womba Konga de fakkel over van Sukina Douglas. Pitcho Womba Konga startte z’n artistieke parcours in 1994 met de hiphopgroep Onde de Choc en is ondertussen naast muzikant ook regisseur en acteur. Bij KVS kennen we hem vooral van Kuzikiliza, z’n eerste eigen voorstelling en van  z’n performance bij Malcolm X. Verder is hij ook de bezieler van het festival Congolisation waarvan dit jaar de vierde editie doorgaat bij Citylab in Pianofabriek. 

Op 23 en 24 februari 2019 (14:00 - 18:00) en op 9 en 10 maart 2019 (14:00 - 18:00) geeft Pitcho Womba Konga een meertalige poëzieworkshop in Brussel bestaande uit twee sessies. Tijdens de eerste sessie spitsen we ons toe op het schrijven van teksten, de tweede sessie richt zich op het performen van de teksten. 

We streven naar een groep deelnemers die een dwarsdoorsnede vormt van de Brusselse bevolking, en gaan met elkaar en onszelf in dialoog door het schrijven van poëzie. De workshop is meertalig: iedereen kan schrijven in de taal van zijn/haar keuze en er zal getolkt worden tussen Nederlands, Frans en Engels.

 

Slechts 15 mensen kunnen deelnemen! 
Voorwaarden:
- Je woont en/of werkt in Brussel
- Je bent tussen 16 en 116 jaar oud
- Schrijfervaring is welkom, maar absoluut geen vereiste

Zin om deel te nemen? Meld je aan door te mailen naar Delphine.somers [at] kvs.be (Delphine Somers) voor 5 februari, en je hoort voor 15 februari of je een plaatsje hebt. Tot schrijfs!