OPEN CALL: deelnemers gezocht voor poëzieworkshop Rise Up met Sukina Douglas

Voor het tweede jaar op rij organiseert KVS het interactieve poëzieproject RISE UP met Sukina Douglas. Sukina Douglas is een internationaal gerenommeerde (slam)dichteres, performer en workshopgever uit Londen met Jamaicaanse roots. Ze overrompelde KVS al eerder als deel van het hiphopduo Poetic Pilgrimage Music en maakte ook in Malcolm X indruk met haar sterke, ontroerende teksten.

Op 10 en 11 maart 2018 (14:00-18:00) geeft Sukina Douglas een meertalige poëzieworkshop in Brussel. We streven naar een groep deelnemers die een dwarsdoorsnede vormt van de Brusselse bevolking, en gaan met elkaar en onszelf in dialoog door het schrijven van poëzie. De workshop is meertalig: iedereen kan schrijven in de taal van zijn/haar keuze en er zal getolkt worden tussen Nederlands, Frans en Engels. Op 21 maart om 18:00 kunnen de deelnemers de resultaten van de workshop delen met het publiek, tijdens de Poetic Memorial in het intieme kader van de Brazza-bar in KVS.

Slechts 15 mensen kunnen deelnemen! 
Voorwaarden:
- Je woont en/of werkt in Brussel
- Je bent tussen 16 en 116 jaar oud
- Schrijfervaring is welkom, maar absoluut geen vereiste

Zin om deel te nemen? Meld je aan via het formulier voor 22 februari, en je hoort voor 1 maart of je een plaatsje hebt. Tot schrijfs!