OPROEP POP-UP CHEF

Beste chef,

KVS verwelkomt niet alleen artiesten en toeschouwers maar ook koks! Sinds 1 januari 2018 herbergt KVS, het Brusselse stadstheater, het pop-uprestaurant Café Congo. Om de zes à acht weken krijgt een nieuwe chef de kans om ons publiek te verrassen met zijn of haar lievelingsgerechten. Zo mochten wij eerder al de Zuid-Afrikaanse James Martin, Vincent Bockx die van de Thaise keuken houdt en liefhebber van Palestijnse gerechten Nicole Petit verwelkomen. De koks breiden zo hun ervaring uit en het publiek smult ervan.

KVS biedt de pop-upchefs haar keuken en infrastructuur aan (elektriciteit en water inbegrepen). Onze twee zaalmedewerksters zorgen voor de ontvangst van gasten, de drankjes en de bediening. In de zaal bieden wij 30 couverts aan met een mogelijkheid van uitbreiding naar 60 couverts. Tijdens de zomermaanden stellen wij ook ons mooie zonneterras open, waar nog eens 30 plaatsen beschikbaar zijn. KVS ondersteunt de pop-upchefs daarnaast ook nog via communicatie op website, sociale media, flyers,…..

De keuken is geopend elke weekdag van 12u tot 14u30. KVS verzorgt de drankjes. De chef koopt het eten aan, bepaalt de prijzen van de gerechten en ontvangt de volledige omzet.

Indien interesse, stuur dan een mailtje naar isabelle.langendries [at] kvs.be of bel naar 02 210 11 31. Je wordt dan uitgenodigd voor een eerste kennismaking.

Wij kijken er alvast naar uit om jou in onze keuken te mogen verwelkomen.

Isabelle Langendries, namens KVS