KVS logo

Farm Prod

Bio

FARM PROD is een Brussels collectief dat geboren werd in 2003 en verscheidene beeldende kunstenaars samenbrengt rond al even verscheidene creatieve projecten. De leden delen eenzelfde kunsteducatie, maar hebben elk hun stijl en universum ontwikkeld. Dat houdt hen echter niet tegen ook hun collectieve werk van brandstof te voorzien.

Al zo’n 15 jaar leidt die fusie van individuele energieën en vaardigheden tot het deelnemen aan en organiseren van vele beeldende kunstevenementen in binnen- en buitenland. Door de vele exposities en performances heen is FARM PROD spontaan gaan focussen op urban space en muurschilderingen. Een belangrijk karakteristiek van hun werk als collectief is hun verlangen om een homogeen universum te scheppen door hun artistieke ingrepen af te stemmen op de context.

Pictures

Hieronder vind je de persfoto's van onze eigen voorstellingen in hoge resolutie, die mogen in het kader van verslaggeving over KVS gratis worden gebruikt. (De naam van de fotograaf moet uitdrukkelijk worden vermeld).

PERSVERANTWOORDELIJKE

Inge Jooris
inge.jooris@kvs.be
0475 80 04 87

(INTER)NATIONALE SPREIDING

Saskia Liénard
saskia.lienard@kvs.be
0496 55 19 92