KVS

Gezocht: meisje (11 > 17 jaar) voor nieuwe creatie Lisaboa Houbrechts

CASTING ALERT: voor een rol in de nieuwe voorstelling van Lisaboa Houbrechts zijn wij op zoek naar een jonge speelster (tussen 11 en 17 jaar), bij voorkeur met migratieachtergrond en tweetalig. Het repetitieproces speelt zich af van november 2024 t.e.m. februari 2025. Verken alle details. 

Volgend jaar maakt Lisaboa Houbrechts een nieuwe voorstelling, gebaseerd op Bertolt Brechts aangrijpende toneeltekst Moeder Courage en haar kinderen, een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Dertigjarige Oorlog. Voor deze creatie zijn wij op zoek naar een jonge speelster: een meisje tussen 11 en 17 jaar dat een van de kinderen moet voorstellen. Bij voorkeur een meisje met migratieachtergrond en tweetalig (Nederlands/Frans). Speelervaring is geen must, als je maar gemotiveerd en enthousiast bent om mee te doen! 

Periode waarin je beschikbaar moet zijn: van november 2024 tot en met februari 2025 (met enkele weken repetitiepauze tussendoor). 

Echt iets voor jou of voor iemand die je kent? De auditie gaat door op woensdag 25 oktober, tussen 13 en 19 u. Stuur snel je kandidatuur + foto naar dina.dooreman@kvs.be