za 30.11.2019 20:30 - 22:15
PROXIMAMENTE FESTIVAL

LA IRA DE NARCISO

Sergio Blanco (UY)
30.11.2019
20:30 - 22:15
  • 30.11.2019
    20:30 - 22:15
    KVS, Brussel
    KVS BOX

Wanneer auteur Sergio Blanco in Ljubljana uitgenodigd wordt om een lezing over de beroemde mythische figuur Narcissus te geven, ontwikkelen zich allerlei intriges.

Tijdens de laatste voorbereidingen voor zijn lezing, ontmoet hij verschillende keren een jonge Sloveense porno-acteur. De ontdekking van bloed op het behang van zijn hotelkamer brengt de gruwelijke details van een gewelddadige moord aan het licht. De woede van Narcissus is een fascinerende en riskante reis in het verwarrende doolhof van het zelf, de taal en de tijd.

Sergio Blanco is een van de meest prominente toneelschrijvers en regisseurs van Uruguay. Hij schreef deze tekst, een autofictie, voor de gerenommeerde acteur en theatermaker Gabriel Calderón, die de auteur in deze voorstelling meesterlijk vertolkt.

Past binnen het parcours:
Hablo español?

Credits

TEKST & REGIE / TEXTE & MISE EN SCÈNE / TEXT & DIRECTION Sergio Blanco MET / AVEC / WITH Gabriel Calderón SCENOGRAFIE, KOSTUUM & LICHTONTWERP / SCÉNOGRAPHIE, COSTUMES & CONCEPTION LUMIÈRES / SCENOGRAPHY, COSTUME & LIGHTING DESIGN Laura Leifert & Sebastian Marrero VIDEOKUNST / ART VIDÉO / VIDEO ART Miguel Grampone REGIE-ASSISTENTIE / ASSISTANT À LA MISE EN SCÈNE / ASSISTANT DIRECTOR Ines Cruces VOICE COACHING Sara Sabah GELUID / SON / SOUND PRODUCTION Fernando Castro
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring