wo 25.09.2019 - za 18.04.2020
HOSPITALITY FESTIVAL

Other Enter

Einat Tuchman
25.09.2019
-
18.04.2020

Beeld je in dat je niet in het centrum van de stad woont, maar in een buurt aan de rand. Een multiculturele buurt - erg druk - waar mensen elkaar constant kruisen, maar nauwelijks in contact komen met elkaar of zich onderling vermengen.

En jij? Jij bent een artiest en denkt bij jezelf: Wat kan ik doen om hier verandering in te brengen? Kan ik via mijn artistieke praktijk mensen dichter bijeenbrengen?

Einat Tuchman werkt sinds enkele jaren in Molenbeek om en rond de Square des Libérateurs / Bevrijderssquare. Na lang aandringen en met een onstuitbare energie slaagt ze erin om een kelderruimte in een buurthuis te mogen gebruiken. Het wordt de ‘Espacetous’. Iedereen is er welkom om er praten, werken of gewoon langs te komen. Het buurmeisje Doha is er regelmatige gast. Met haar maakte Einat deze voorstelling, die eigenlijk vertelt over de problemen en moeite om buurtprojecten te realiseren en hoe ze er ondanks vele tegenkantingen maar dankzij een tomeloze inzet in slaagt om voor gewone mensen een context te creëren waarin ze zichzelf kunnen zijn.

Past binnen het parcours:
Seizoensopening 2019

Credits

REGIE / MISE EN SCENE / DIRECTION Einat Tuchman PERFORMANCE Doha Jaadi, Einat Tuchman DRAMATURGIE / DRAMATURGY Tom Viaene SCENOGRAFIE / SCÉNOGRAPHIE / SET DESIGN Khaled Barghouthi TEKENING / DESSIN / DRAWING An Wittevrongel KOSTUUM / COSTUME Maryam Ouasine COPRODUCTIE / COPRODUCTION workspacebrussels, Nadine , KVS, sponsored by vlaamse gemeenschapscommissie
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring