© Marino Valbuena

THE TIME BETWEEN US (FILM)

Fernando Rubio & Pitcho Womba Konga / El Jardin Sahel & KVS
25.09.2019
-
29.09.2019
 • wo 25.09.2019
  14:00
  KVS, Brussel
  Achterplein BOL
  geannuleerd
 • do 26.09.2019
  15:00
  KVS, Brussel
  Achterplein BOL
  geannuleerd
 • vr 27.09.2019
  11:30
  KVS, Brussel
  Achterplein BOL
  geannuleerd
 • za 28.09.2019
  12:00
  KVS, Brussel
  Achterplein BOL
  geannuleerd
 • zo 29.09.2019
  15:00
  KVS, Brussel
  Achterplein BOL
  geannuleerd

Op uitnodiging van de Argentijnse theatermaker Fernando Rubio verlaat Pitcho Womba Konga zijn vertrouwde omgeving, om in te trekken in een houten huisje op het plein achter de schouwburg. Vijf dagen lang wordt dit zijn nieuwe habitat. Hij zal er leven, slapen, eten, schrijven ... onder het alziende oog van het publiek.

In de performance The Time Between Us bouwt hij intussen relaties op met bezoekers en toevallige voorbijgangers. Hij haalt de schotten weg tussen huis en thuis, en verwelkomt je in zijn bestaan. Hij onderzoekt de mogelijkheid om iemand anders te zijn. De buurt rondom KVS is een kruispunt van de meest uiteenlopende stedelijke realiteiten. Een gebied in verandering, met een spanningsveld tussen organische evo- lutie en gentrificatie.

 

Voor deze durational performance op locatie werken regisseur, auteur en beeldend kunstenaar Fernando Rubio en Pitcho Womba Konga voor het eerst samen. Rubio’s The Time Between Us beleefde zijn première in het Parque de la Memoria in Buenos Aires, een monument voor de slachtoffers van de Argentijnse dictatuur. Na een passage op het Santiago a Mil Festival in Chili, het Singapore International Festival of Arts en het Theater der Welt Festival in Duitsland, presenteren we nu de Belgische première.

Credits

AUTEUR, REGISSEUR, DECORONTWERP & DRAMATURGIE / AUTEUR, MISE EN SCENE, DECOR & DRAMATURGIE / AUTHOR, DIRECTOR, SET DESIGNER & DRAMATURGY Fernando Rubio PERFORMANCE & DRAMATURGIE / PERFORMANCE & DRAMATURGY Pitcho Womba Konga PRODUCTIE & ASSISTANT REGIE / PRODUCTION & ASSISTANT MISE EN SCENE / PRODUCER & ASSISTANT DIRECTOR Cecilia Kuska COPRODUCTIE / COPRODUCTION El Jardín Sahel & KVS

Bekijk onze parcours