© Julie Guiches
zo 17.11.2019 13:30 en 15:30
KUNSTENDAG VOOR KINDEREN 2019

Workshop: Bouw aan een utopische stad!

Julie Guiches, OST Collective
17.11.2019
13:30 en 15:30

Kom samen met OST Collective (Oiseaux sans tête) aan een utopische stad bouwen! Voor iedereen tussen 6 en 10 jaar oud.

In deze creatieve workshop mogen kinderen uit karton en fotosnippers hun eigen architecturale meesterwerken bijeenplakken. Elk apart element draagt bij aan de bouw van een utopische en collectieve stad.

OST Collective is een groep van foto- en videografen, schrijvers, dj’s, bouwkundigen, hackers, architecten, performers, een futuroloog, een illustratrice, een developer en een stadsplanner. Zij bundelen hun krachten om artistieke interventies te creëren – in verschillende vormen en voor iedereen!

Ze maken installaties, performances, fotostudio’s, exposities, en dadaïstisch geïnspireerde publicaties in het digitale tijdperk. Hun voornaamste zorg is echter altijd de ontmoeting: vaak feestelijk, altijd magisch, ongeacht de context – institutioneel of alternatief, maakt niet uit. Ze zijn ervan overtuigd dat artistieke knowhow een instrument is voor sociale en individuele verandering en dat die gedeeld moet worden.

 

Praktisch:

Workshops:
13u30 – 15u00
15u30 – 17u00

Inschrijven via delphine.somers@kvs.be

Past binnen het parcours:
Kunstendag voor Kinderen 2019
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring