vr 17.01.2020 20:30 - 22:30
FESTIVAL CONGOLISATION

Carte Blanche Moya Michael

Carlos Dou Becho, Tales, Bruce Blanchard, Nadine Baboy
17.01.2020
20:30 - 22:30
  • 17.01.2020
    20:30 - 22:30
    KVS, Brussel
    KVS BOX

Voor de vijfde editie van het festival geeft CONGOLISATION carte blanche aan choreografe, danseres et KVS-gezicht Moya Michael. Zij vult die open uitnodiging in met een avond die uit drie delen bestaat.

Tijdens het eerste deel stelt ze werk voor dat ze tijdens een residentie maakte met twee dansers uit de Afrikaanse diaspora in België: Nadine Baboy en Bruce Blanchard, en met twee internationale dansers uit de afro-sector: Carlos Dou Becho en Isreyel Jules aka Tales.

Het tweede deel van de avond brengen drie jonge artiesten korte dansperformances. Moya draagt deze drie dansers hoog in het vaandel en laat je graag kennismaken met dit talent in wording. 

En voor het derde deel … hebben we jou nodig! Want dan nodigt Moya Michael iedereen in de zaal uit om deel te nemen aan een cypher van formaat.

Past binnen het parcours:
Congolisation 2019

Extra

Tijdens CONGOLISATION schotelt SoulFoodMama je heerlijke culinaire specialiteiten voor in haar Resto Congolisation.

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring