za 18.04.2020 20:00 - 21:20
HOSPITALITY FESTIVAL

De Bruxelles à la Mecque

Ras El Hanout
18.04.2020
20:00 - 21:20
  • 18.04.2020
    20:00 - 21:20
    KVS, Brussel
    KVS BOX
    cancelled

Drie jongeren uit Brussel besluiten om samen een onvergetelijke spirituele reis te maken: de bedevaart naar Mekka. Een emotioneel avontuur waarbij ze op zoek gaan naar zichzelf én naar iets dat hen overstijgt: een sacraal element. 

Drie jongeren uit Brussel besluiten om een onvergetelijke spirituele reis te maken: de bedevaart naar Mekka. Ieder heeft zijn eigen motieven om mee te gaan. En zo begint hun avontuur: hun roadtrip begint in de Europese hoofdstad en heeft als eindbestemming de hoofdstad van de Islam.

Mekka, een stad voor oude mensen? Dat zullen de drie personages volmondig tegenspreken, het is maar één van de vooroordelen die bij veel mensen leeft over de heilige plek. 

Beleef samen met dit trio hun emotionele avontuur waarbij ze op zoek gaan naar zichzelf en naar een heilig iéts. Deze voorstelling wil een antwoord bieden op heel wat vragen door het verhaal van de reis van deze drie Brusselse jongeren op een humoristische manier te brengen.  Wat voor de niet-moslimgemeenschap een ontdekking kan zijn, kan een ander gezichtspunt op de Umrah bieden voor de moslimgemeenschap.

Credits

REGIE / MISE EN SCÈNE / DIRECTION Ras El Hanout CAST Adnane El Haruati, Salim Haouach, Abdelhak Chenouili ARTISTIEK LEIDER / DIRECTEUR ARTISTIQUE / ARTISTIC DIRECTOR Salim Haouach PRODUCTIE / PRODUCTION Ras El Hanout
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring