do 10.12.2020 20:30 - 21:50

Third Act

Mieke Struyve & Lotte Stoops / Peeping Tom
10.12.2020
20:30 - 21:50

Het leven is een schouwtoneel, maar wat gebeurt er wanneer het doek valt? In de documentaire Third Act zoomen Belgische documentairemakers Mieke Struyve en Lotte Stoops in op de ouder wordende acteurs van Peeping Tom en de lokale ouderen waarmee zij op tournee samenwerken. 

Je reist mee met de cultureel diverse theaterfamilie tijdens hun wereldtournee van de trilogie Vader, Moeder en Kind. Op elke stop van de internationale tournee doet Peeping Tom een beroep op lokale ouderen om te figureren in de voorstellingen. Ze werden op voorhand aangezocht en krijgen een snelle inleiding in acteren voordat ze op het podium stappen – vaak voor het eerst in hun leven. Hun persoonlijke verhalen geven je een inkijk in hoe zij ouder worden ervaren in hun land. Zo ontstaat een dialoog met wat Peeping Tom in het theater toont. 

Credits

REGIE / MISE EN SCÈNE / DIRECTION Lotte Stoops, Mieke Struyve DOP Johan Legraie GELUID / SON / SOUND Jeanne Debarsy MONTAGE / EDITING Dieter Diependaele PRODUCTIE / PRODUCTION Savage Film/Bart Van Langendonck COPRODUCTIE / COPRODUCTION Peeping Tom, Iota Productions, CANVAS PARTNERS / PARTENAIRES Vlaams Audiovisueel Fonds, Creative Europe Programme – MEDIA of the European Union, Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel de la Fédération Wallonie-Bruxelles
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring