© Amira Daoudi
vr 04.09.2020 - vr 30.04.2021

Jonathan

Bruno Vanden Broecke & Valentijn Dhaenens / KVS
04.09.2020
-
30.04.2021

Jonathan belooft een bizar poëtische voorstelling te worden, een af en toe bevreemdende conversatie tussen een robot, zijn maker en het publiek. Een avond vol verwondering en twijfel over wat het betekent om een mens te zijn en de confrontatie met het bovenmenselijke. 

Jonathan is de naam van een humanoid, ontworpen door een internationaal Artificial Intelligence-team en z’n drijvende kracht Robert Van Buyten, een briljante A.I.-specialist die als een mondiale autoriteit geldt op het domein van deep learning. Jonathan wordt in primeur voorgesteld aan een publiek dat voornamelijk op culturele evenementen is ingesteld. 

Bruno Vanden Broecke en Valentijn Dhaenens heten je welkom in hun iemandsland. Deze twee KVS-gezichten slaan voor Jonathan de handen in elkaar. Samen stonden ze 20 jaar geleden mee aan het doopvont van theatergezelschap SKaGeN; nu staan ze voor het eerst met z’n tweetjes op scène, met een nagelnieuwe, eigen creatie. 

Credits

VAN & MET / DE & AVEC / BY & WITH Bruno Vanden Broecke & Valentijn Dhaenens PRODUCTIE / PRODUCTION KVS
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring