© Tom Bruelemans
za 24.04.2021 20:30

Show me yours

KVS
24.04.2021
20:30

KVS viert de Dag van de Dans met een tweede editie van Show Me Yours - vorig jaar nog de opener van ons seizoen. Deze avond biedt een open floor voor iedereen, een plek waar culturen en tradities elkaar ontmoeten in een warme en dansende sfeer. Grijp je kans om je horizon te verbreden en om kennis te maken met nieuwe dansstijlen: zinli, dabke, dancehall, afrobeat, lindy hop, salsa, chinese fan dance en meer. Dans jij graag? Doe mee in de cypher en laat je volledig gaan. Liever toekijken? Maakt niet uit: iedereen is welkom! 

Dag van de Dans vindt in Vlaanderen en Brussel elk jaarlijks plaats op de zaterdag vóór International Dance Day op 29 april. In het buitenland oogsten choreografen en dansers uit onze regio veel lof en waardering. Zeker Brussel, en bij uitbreiding Vlaanderen, is uitgegroeid tot een belangrijke aantrekkingspool in het internationale danslandschap. Om trots op te zijn en mee uit te pakken dus! 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring