© Danny Willems
vr 18.09.2020 - za 19.09.2020

The light that never goes out

KVS
18.09.2020
-
19.09.2020

Ook al bleef het theater geruime tijd leeg, één lamp –  zo wil een ijzeren wet – blijft altijd branden. De servante, zo noemen we die lamp in het theater, wordt nooit door het publiek gezien. Ze brandt, en strooit haar licht tijdens lange nachten op een lege scène. 

Binnenkort gaan we het theater weer in. Even behoedzaam, gretig als voorzichtig ontdekken we weer de lege ruimte. Dat willen we in KVS graag samen met jou doen.
 
Een volle BOL in KVS geeft plek aan 500 kijkers. Zoveel kijkers willen wij ontvangen op 24 uur, dus gespreid in de tijd en met voldoende afstand. Je gaat met slechts een paar mensen de schouwburg in, je neemt plaats op een stoel in een lege zaal. Enkel het licht van de servante om je te leiden. Vanuit het duister zoekt een artiest dat licht om je weer te ontmoeten, te ontroeren misschien, te raken allicht. Na 15 minuten is de ontmoeting, de performance, voorbij en ga je weer naar buiten. De servante blijft branden en wacht geduldig op haar volgende bezoeker.

Extra

Eén sessie van The Light That Never Goes Out duurt 20 minuten. Per sessie is er 1 artiest die je op sleeptouw neemt. Wie dat precies zal zijn, zal je op voorhand niet weten. De artiesten spelen volgens een roulatiesysteem en wisselen elkaar af. Wil je meerdere artiesten aan het werk zien, dan kan je meerdere sessies na elkaar boeken (max 3 opeenvolgende sessies want dan start de cyclus opnieuw). 

De sessies op 19 september tussen 14:00 en 17:00 zijn specifiek gericht naar kinderen (6+) en gezinnen.

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring