wo 13.02.2019 - zo 17.02.2019
Beperkt aantal plaatsen

Wat (niet) weg is

Fien Leysen
13.02.2019
-
17.02.2019

Hoe ga je om met verlies? Hoe lang mag missen duren? En wat gebeurt er met ons wanneer we sterven? Via een persoonlijke, multimediale vertelling gaat elke toeschouwer voor zichzelf op zoek naar antwoorden en troost. Een indrukwekkend authentiek debuut van theatermaker Fien Leysen.

Een inktwisser. Een stempelkussen. Printpapier.

Dat was het vertrekpunt voor de voorstelling Wat (Niet) Weg Is. Een voorstelling over gemis, het menselijke geheugen, en wat er overblijft van de dingen die voorbijgaan.

In een brief aan de heer Jef Colruyt wordt op een speelse manier gezocht naar antwoorden op onbeantwoordbare vragen. Hoe ga je als persoon en als maatschappij het best om met verlies? Hoe lang mag missen duren? Heeft het zin om alles bij te houden en te onthouden? Kan je je leven in tekst en beeld vastleggen? En wat gebeurt er met ons wanneer we sterven?

Wat (Niet) Weg Is is een zoektocht naar troost en antwoorden, langs wetenschap en persoonlijke anekdotes, in de vorm van een multimediale voorstelling. Elke toeschouwer krijgt de kans om het verhaal alleen te beleven, aan de hand van desktopbeelden, interviews, en een persoonlijke vertelling.

Een indrukwekkend authentiek debuut van theatermaakster Fien Leysen.

Credits

TEKST, VERTELLING, CAMERA, MONTAGE FIEN LEYSEN DECOR & SCENOGRAFIE MANU SIEBENS, FIEN LEYSEN, HUGO MOENS BEGELEIDING TOM STRUYF, WILLEM DE MAESENEER, GEERT DE VLEESSCHAUWER MENTOR REBEKKA DE WIT ARTISTIEK ADVIES BART BAELE VERTALING JOHAN LEYSEN, CATHERINE VERHEYDE (FR) BOVENTITELING FIEN LEYSEN SPECIALE DANK AAN BENJAMIN ALBERTIJN PRODUCTIE COLLAGE PRODUCTIES

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring