© Johan Persson
vr 24.04.2020 20:00 - 21:00

Boy Breaking Glass

Alesandra Seutin / Vocab Dance
24.04.2020
20:00 - 21:00
  • 24.04.2020
    20:00 - 21:00
    KVS, Brussel
    KVS BOL
    cancelled

Hoe overleef je in een systeem dat jou niet volledig aanvaardt? En hoe kan je blijven lachen in duistere tijden?

Beeld je een maatschappij in die rechtvaardigheid en gelijkheid hoog in het vaandel draagt en het mogelijk maakt om het spreekwoordelijke glazen plafond te doorbreken. Laat je op sleeptouw nemen door Alesandra Seutin | Vocab Dance. Met indrukwekkende bewegingen en bruisende ritmes verenigt het ensemblestuk Boy Breaking Glass dans en theater. De voorstelling is geïnspireerd op het gelijknamige gedicht van Gwendolyn Brooks – de eerste zwarte vrouwelijke dichteres in Verenigde Staten die een Pulitzerprijs voor poëzie ontving.

Uit de mix van live dans en muziek komt de kenmerkende stijl van Alesandra Seutins Afro-Europese danstheater duidelijk naar voor. Verwacht je aan een energieke en inspirerende voorstelling die tot nadenken stemt.


Past binnen het parcours:
English please
Dans
© Luke Das

Credits

CHOREOGRAFIE & REGIE / CHORÉGRAPHIE & MISE EN SCÈNE / CHOREOGRAPHY & DIRECTION Alesandra Seutin CAST Nandi Bhebhe, Mbulelo Ndabeni, Randolph Matthews ao KOSTUUMS/ COSTUMES Kimie Nakano OORSPRONKELIJK IN OPDRACHT VAN / COMMISSIONÉE À L’ORIGINE PAR / ORIGINALLY COMMISSIONED BY Sadler’s Wells As Part Of Its 20th Anniversary Programme Reckonings
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring