© Homard Payette
wo 20.02.2019 - zo 31.03.2019

MIND UR STEP

Roots & Routes
20.02.2019
-
31.03.2019

Een unieke internationale dansproductie door twaalf urban dansers en drie topchoreografen uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Uit ons land staan Corentin Piquard en Sarah Mancini op de planken. Onder de artistieke leiding van Nabil Ouelhadj, Lloyd Marengo en Kader Attou brengen ze een urban dansvoorstelling die toert door Europa.

Mind Ur Step is een internationaal partnerschap van bruggenbouwers uit de urban dans en theaterwereld. Het zet alle betrokken partijen aan tot nadenken over de “next steps”: op de dansvloer, op de weg van performer tot choreograaf, van de straat naar het theater. Het creatieve proces wordt versterkt met persoonlijke coachingstrajecten voor de dansers, onderzoek en debatten. Als partner van dit project opent KVS de deuren voor een nieuwe generatie makers.

Past binnen het parcours:
Dans

Credits

ARTISTIEK TEAM LLOYD MARENGO, NABIL OEULHADJ, KADER ATTOU DANSERS CORENTIN PIQUARD, LUCINDA WESSELS, GIORGIO VALENTINO COSTA, RYAN RADEMAKERS, WENNAH WILKERS, ANDY ANDRIANASOLO, ABDERRAHIM OUABOU, MOUSTAPHA BELLAL, YOUNGUNG SEBASTIAN KIM, BAHAR GÖKTEN, SARAH MANCINI EEN INITIATIEF VAN ROOTS & ROUTES PARTNERS KVS (BE), CIE RACINES CARRÉES (FR), STICHTING MAAS THEATER EN DANS (NL), ROOTS & ROUTES KÖLN (GE) MET DE STEUN VAN CREATIVE EUROPE

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring