Samantha Mavinga

Danseres

De Belgische hiphopdanseres Samantha Mavinga met Congolese roots heeft verschillende Europese wedstrijden gewonnen, zoals House Dance Forever, juste Debout Barcelone, World Of Dance Engeland en Italië, de Notorious IBE, All4House...

Dankzij haar veelzijdigheid in urban dansstijlen – House Dance, Hip Hop, Breakdance – onderscheidt Mavinga zich van haar generatiegenoten in de underground scene. In de creatie Seven Step van de Compagnie Käfig uit Lyon werkt ze samen met de choreograaf Mourad Merzouki en ze neemt ook deel aan de KVS-productie Malcolm X van Jr.cE. sA.r. Momenteel is Mavinga choreografe van verschillende projecten waaronder One Nation, een 100% vrouwelijke dansgroep en een non-profit organisatie die jongeren van 12 tot 18 jaar in Luik coacht. Ze is eveneens choreografe van haar eigen gezelschap Corpeaurelles.

Speelt in

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring