Priscilla Adade

Actrice / zangeres / entrepreneur

Na haar studie rechten en Amerikaanse studies aan de Universiteit van Sussex (Engeland), keerde Priscilla Adade terug naar haar eerste liefde: theater. Eerst studeert ze bij Cours Florent in Parijs waar ze de prijs voor beste actrice in het Engels (Lesley Chatterley Prize) en in het Frans (Olga Horstig Prize) wint. Als tweetalige besluit ze haar opleiding in Engeland voort te zetten en sluit zich aan bij de prestigieuze LAMDA in Londen. Tegelijkertijd begint haar filmcarrière. In Engeland debuteert ze in de BBC-serie Casualty, op het podium van het Edinburgh Festival en in Brett Bailey's productie Exhibit b.

Na 13 jaar omzwervingen in het buitenland, keert Adade in 2015 terug naar België waar ze meespeelt in verschillende producties. Als vrouw die van verschillende markten thuis is, richt ze in 2015 haar sociale onderneming PRYSM op die vrouwen in de schijnwerpers wil zetten via verschillende projecten en media.

Speelt in

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring