Sarah Deppe

Sarah Deppe danst reeds van jongsaf aan. Ze maakte deel uit van het Junior Ballet aan het Conservatorium in Rijssel. Daarna werkte ze als autodidact samen met talloze dansgezelschappen. In 2019 werd ze toegelaten tot het Koninlijk Conservatorium in Antwerpen, waar ze een master choreografie volgt. 

In Time Out wordt het lichaam overgeleverd aan een allesdoordringende tijdelijkheid. Noties van arrangement, adaptatie, harmonisering en programmering kruisen elkaar in een intense dialoog tussen de performer en de sound designer. Vanuit improvisatie op maat ontwikkelen deze twee estheten van de tijd een unieke compositiemethode: een poging om timing te bedwingen in een ruimte buiten de tijd. 

Voor Time Out werkt ze samen met Thimothée Chams Yaddolahi. Vanuit een achtergrond in urban en hedendaagse dans begon hij in 2016 de Training Cycle bij P.A.R.T.S in Brussel. Daarnaast creëert hij elektronische muziek voor verschillende performers.

Speelt in

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring