Lila Magnin

Lila Magnin is danseres, choreografe en muzikante.  Haar visuele en muzikale universum deelt ze op het podium en via sociale media. Haar eerste choreografie creëerde ze in 2019, the #roof is on fire. Azad is haar eerste danssolo.

Kan men een genre geven aan dans? Wat maakt een bepaalde beweging mannelijk en een andere vrouwelijk? Wat Lila aantrekt en intrigeert is de verwarring van genres om zo tot iets minder gedefinieerd uit te komen. In haar lichaamstaal, schakelt Lila Magnin vlotjes van de voguing vloer naar de hedendaagse, van de ballerina bar naar de stoep, tussen de mudras van Bharata Natyam (Indische traditionele dans) en breakdance. Haar onderzoek richt zich op haar eclectische identiteit en de mogelijkheid om zich als mens meervoudig te definiëren. 
 
Ten tijde van de mondialisering en vermenging: ontrafelt en durft ze grenzen te doorbreken - in de zoektocht naar haar eigen pad - met een eerste solo, Azad

Speelt in

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring