Extra voorstellingen van Traces, La Gioia en True Copy

Van sommige voorstellingen krijg je gewoon nooit genoeg. Ook wij zijn die mening toegedaan. Daarom lassen we een extra voorstelling in van Traces van Wim Vandekeybus, La Gioia van Pippo Delbono en True Copy van Berlin. 


Traces op
maandag 16 december om 20:00 

De nieuwste voorstelling van Wim Vandekeybus neemt je mee op een zoektocht naar de oerinstincten, naar sporen die ouder zijn dan de mens en zijn geheugen. De dansers bewegen op muziek gemaakt door o.a. Trixie Whitley (die ook de soundtrack voor Traptown verzorgde) en Marc Ribot (die componeerde voor Inasmuch as Life is Borrowed en Vandekeybus’ langspeelfilm Galloping Mind). Wegens groot succes komt er op maandag 16 december een extra voorstelling. 


La Gioia
op donderdag 9 januari om 20:00

Na de gesmaakte passage van Vangelo in het voorjaar van 2018, halen we Pippo Delbono in 2020 terug naar KVS. Dit keer met La Gioia , een voorstelling waarin Delbono ons allen aanspoort om het geluk, broos en vluchtig als het is, te koesteren. De voorstelling op 10 januari is aan zijn laatste tickets toe. Maar geen zorgen, want op 9 januari is er een extra voorstelling toegevoegd, waarvoor er nog heel wat tickets beschikbaar zijn. 

"One follows Joy with a choking heart, expecting the upheavals and the iconic musical upsettings that Delbono's theatre is capable of, and ends up facing a languid, melancholic, intimate ritual instead." - Sipario 


True Copy
op woensdag 29 januari om 20:30 

Na een spannende release - waarbij echte speurders naar een vals kunstwerk werden geleid - mocht BERLIN voor True Copy een resem lovende recensies binnenrijven. In de voorstelling laat het gezelschap in haar kenmerkende stijl verschillende werelden en realiteiten op het podium samenvloeien. Samen met haar hoofdpersonage legt ze de vinger op enkele pijnpunten binnen de kunstwereld, maar toont ze ook het universele verhaal van één man die zich staande tracht te houden binnen een web van leugens. Of zijn het variaties op de waarheid? De voorstelling op 28 januari is uitverkocht, maar goed nieuws, want op 29 januari zijn er nog plaatsen vrij! 

"Razend interessant docutheater" **** - De Standaard 

"True Copy zet theater simpel en vooral grandioos in als middel tussen verbeelding en goedgelovigheid." ***** - Trouw