Blijf op de hoogte van KVS

Ons nieuwe theaterseizoen krijgt steeds meer vorm: de laatste stukken van de puzzel worden gelegd. En één ding is zeker: ook in 2020-2021 krijg je in KVS weer een gevarieerd en inspirerend panorama aan theater, dans en performance te zien. Nu al benieuwd? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en/of seizoensbrochure per post.

Dankzij onze maandelijkse e-newsletter krijg jij als eerste nieuws heet van de naald binnen: spannende nieuwe voorstellingen, weggeefacties voor tickets, casting calls voor figuratie, … elke maand vers in je inbox.

In onze seizoensbrochure (per post bij je thuis bezorgd) vind je dan weer je papieren houvast: ze maakt je wegwijs in ons aanbod. Splinternieuw werk, hernemingen van succesvolle creaties, gerenommeerde gasten uit binnen- en buitenland, ... Verslind interviews met makers en artiesten en ontdek alles over onze samenwerkingen met andere huizen, zowel binnen Brussel als (ver) daarbuiten. Dankzij het handig overzicht met alle praktische info en parcours voor moeilijke beslissers mis je geen enkele van je favorieten. De brochure belandt in het voorjaar in je postbus. En in september en januari sturen we je nog een extra hebbeding toe. 

Intekenen op onze nieuwsbrief en seizoensbrochure?

Simpel: registreer jezelf op onze website. In slechts enkele klikken verzeker je jezelf van onze nieuwsbrief en seizoensbrochure.

Wij kijken er alvast naar uit om je al dat moois toe te sturen.

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring