Podcast: KVS en route

We springen op de podcasttrein! Voor KVS-creaties lanceren we een podcast die je als een echte gids voorbereidt en warm maakt voor de voorstelling zodat je een hoop extra info krijgt toegefluisterd nog voor het rode doek opengaat. En als je liever met een onbevangen blik naar de voorstelling gaat, kan je de podcast ook later nog beluisteren want ze blijven online staan.

Welke zijn er al?
KVS en route heeft al halt gehouden bij de voorstelling Dear Winnie. In die podcast bespreekt de regisseur Junior Mthombeni vier sleutelscènes uit de voorstelling. Die scènes krijgen extra kadering in de podcast omdat ze belangrijke kantelpunten in Winnie Madikizela Mandela’s leven voorstellen.

De volgende stop was een podcast over Afropean // Human Being, waarin toneelschrijfster Sukina Douglas en actrice Ginny Holder openhartig hun ‘Afropean ervaringen’ delen.

In de derde podcast over de voorstelling Fire Will Become Ashes, But Not Now deelt de cast hun favoriete quotes en vertelt Pitcho Womba Konga meer over James Baldwin en legt hij een link met de voorstelling.
 
In welke taal?
De podcasts verschijnen alternerend in een andere taal, afhankelijk van de taal van de voorstelling. De podcast over Dear Winnie is Nederlands gesproken. Over Afropean // Human Being verscheen een Engelse podcast. De derde podcast, over Fire Will Become Ashes, But Not Now, is in het Frans.

Abonneer je 
Ben je benieuwd naar waar KVS en route je nog meeneemt? Abonneer je dan zeker op onze podcast en blijf op de hoogte! We zijn heel benieuwd naar jullie reacties, dus twijfel niet om het te laten weten in een review.

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring