© Tom Bruelemans

Alle KVS-voorstellingen tot 21 april kunnen niet doorgaan wegens COVID-19

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus, die elkaar steeds sneller opvolgen, zullen alle voorstellingen tot 21 april 2020 niet kunnen doorgaan. 

Concreet gaat het om JR, Piano Works Debussy, Fire Will Become Ashes, but Not Now, Mrs Dalloway, Familie, ParaSLOW#05: Queer Courage, Hospitality Festival (Other Enter, Birds, De Bruxelles à la Mecque), Slap and Tickle en Kyabayo

Wat als ik een ticket heb voor een van deze voorstellingen?

KVS stuurt alle tickethouders van een van bovenstaande voorstellingen een e-mail waarin we hen op de hoogte brengen dat alle voorstellingen tot en met 21 april niet kunnen doorgaan. We koppelen zo snel mogelijk terug met meer informatie.  


Waarom krijg ik nu nog niet alle informatie? 

Bij deze voorstellingen zijn heel wat partners betrokken. KVS zal nu zo snel mogelijk samenzitten met hen om uit te klaren hoe we hier verder mee kunnen omgaan. We proberen ook onze artiesten en medewerkers te beschermen én het talrijke publiek tegemoet te komen door een nieuwe datum te zoeken waar mogelijk. 

Wat met de voorstellingen na 21 april? 

KVS volgt de ontwikkelingen wat betreft COVID-19 op de voet. Als er bijkomende maatregelen nodig zijn, zullen wij die zeker in acht nemen. Daarom vragen we ook aan ons publiek om regelmatig onze site in de gaten te houden. Daar vind je alle recente informatie. Sowieso brengen we iedere bezoeker tijdig via mail op de hoogte indien er nog meer voorstellingen niet kunnen doorgaan. 

Blijft KVS voor de rest open?

De recente ontwikkelingen verplichten ons het huis volledig te sluiten, dit tot minstens 3 april. Indien nodig kan deze maatregel verlengd worden. Via onze website houden we je op de hoogte. 

Wat als ik mijn ticket via ticketswap heb aangekocht?

Van zodra iemand zijn/haar/hun ticket doorverkoopt via Ticketswap verliest KVS zicht op wie het ticket in handen heeft. Wij kunnen enkel de aankoper van het originele ticket retraceren. Die persoon zullen we op de hoogte brengen van ons compensatievoorstel. Wij vragen in die mail uitdrukkelijk aan de mensen die hun ticket hebben doorverkocht via Ticketswap om de huidige eigenaar van het ticket de info door te spelen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen? 

Gelieve je vragen bij voorkeur te mailen naar tickets@kvs.be. Ons onthaal is momenteel enorm druk bevraagd. We vragen om je geduld. 

Het kan zijn dat we er niet in slagen alle vragen te beantwoorden vooraleer het huis sluit. In dat geval vragen we je om begrip. Nadat de deuren weer geopend worden, lezen we alle vragen en zullen we die een na een beantwoorden. 

Bezoekers die een ticket kochten voor een voorstelling die niet kan plaatsvinden, zullen via mail gecontacteerd worden met meer informatie.

Hoe kan ik zelf verspreiding helpen voorkomen? 

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geef elkaar geen hand of kus
  • Behoud voldoende afstand maar draag ook zorg voor elkaar, familie, vrienden en buren


Waar vind ik meer info over COVID-19? 

Via deze site kan je al het nieuws op de voet volgen. De Belgische overheid heeft ook een callcenter opgestart waar je terecht kan met vragen: 0800 14 689.

KVS hoopt, net als jij, dat de verspreiding van het COVID-19-virus snel bedwongen raakt. En dat we elkaar snel terugzien, in goede gezondheid!

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring