© Tom Bruelemans

Dromen van een nieuw theaterseizoen

KVS, in dialoog met haar artiesten, heeft besloten de publieke voorstellingen van dit seizoen af te gelasten. Alle tickethouders worden gecontacteerd met een compensatievoorstel.

We kunnen de geplande voorstellingen, wegens COVID-19 en de daarbij horende maatregelen, niet meer in de juiste omstandigheden veilig organiseren. Theater is een feest, een ontmoeting. En dat dragen wij, net zoals jij, hoog in het vaandel. 

Op dit moment leggen we de laatste hand aan het volgende seizoen 2020-2021. Doordat heel wat voorstellingen geannuleerd moesten worden, drong een herschikking zich op. Artiesten die dit voorjaar niet in première konden gaan, krijgen een nieuwe plek. Dat zijn Pitcho Womba Konga met Fire Will Become Ashes But Not Now, Lisbeth Gruwez met Piano Works Debussy, Moya Michael met Coloured Swan 3: Harriet’s Remix en Mrs Dalloway van Carme Portaceli en Michael De Cock.

Binnenkort zullen we ons nieuwe seizoen bekend maken. Hou zeker onze website en social media in de gaten. Als je je graag ons seizoensmagazine of onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt, geef dan via deze link je post- of e-mailadres door en ontvang binnenkort als een van de eersten de nieuwe KVS-programmatie.

Na de lancering zal je zoals steeds je tickets op voorhand kunnen aankopen. Daarbij zullen we ervoor zorgen dat deze tickets makkelijk om te ruilen zijn of terugbetaald worden als COVID-19 weer zou opflakkeren waardoor voorstellingen niet zouden kunnen doorgaan. 

We kijken ernaar uit je snel terug te kunnen zien en te mogen verwelkomen in ons fantastische huis. We zetten nu volop in op een nieuw, rijk gevuld en boeiend theaterseizoen én willen zo ook jou doen uitkijken naar al het moois dat voor ons ligt. Omdat durven dromen belangrijk is.


Antwoorden op jullie meest gestelde vragen:

Wat als ik een ticket heb voor een van deze voorstellingen?

KVS stuurt alle tickethouders een e-mail met compensatievoorstel. 

Blijft KVS voor de rest open?

De recente ontwikkelingen verplichten ons het huis volledig te sluiten, dit tot minstens 2 juni. Indien nodig kan deze maatregel verlengd worden. Via onze website houden we je op de hoogte. 

Wat als ik mijn ticket via ticketswap heb aangekocht?

Van zodra iemand zijn/haar/hun ticket doorverkoopt via Ticketswap verliest KVS zicht op wie het ticket in handen heeft. Wij kunnen enkel de aankoper van het originele ticket retraceren. Die persoon zullen we op de hoogte brengen van ons compensatievoorstel. Wij vragen in die mail uitdrukkelijk aan de mensen die hun ticket hebben doorverkocht via Ticketswap om de huidige eigenaar van het ticket de info door te spelen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen? 

Gelieve je vragen bij voorkeur te mailen naar tickets@kvs.be. Ons onthaal is momenteel enorm druk bevraagd. We vragen om je geduld. 

Hoe kan ik zelf verspreiding helpen voorkomen? 

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geef elkaar geen hand of kus
  • Behoud voldoende afstand maar draag ook zorg voor elkaar, familie, vrienden en buren


Waar vind ik meer info over COVID-19? 

Via deze site kan je al het nieuws op de voet volgen. De Belgische overheid heeft ook een callcenter opgestart waar je terecht kan met vragen: 0800 14 689.

KVS hoopt, net als jij, dat de verspreiding van het COVID-19-virus snel bedwongen raakt. En dat we elkaar snel terugzien, in goede gezondheid!

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring