20 jaar Peeping Tom!

20 jaar Peeping Tom: dát moet gevierd worden! KVS koestert sinds jaar en dag een innige band met het dansgezelschap en wij geven hen graag ons huis in handen voor dit jubileum. Speciaal voor hun verjaardag brengen de Peeping Tommers hun bejubelde familietrilogie rond herinnering, geheugen en de zoektocht naar verbinding opnieuw. Bezielers Gabriela Carrizo en Franck Chartier namen elk afzonderlijk de regie voor Vader en Moeder op zich en maakten samen het slotstuk Kind. In de trilogie komt de hele familie samen. 

Peeping Tom trok met Vader, Moeder en Kind de wereld rond. Documentaire-maaksters Mieke Struyve en Lotte Stoops brachten die tournee en het vervliegende leven van de acteurs in beeld in de film Third Act, die je op 10 december in KVS BOX kunt gaan bekijken. Een boeiende kijk achter de schermen, in ware Peeping Tom-stijl. 

En uiteraard geen verjaardag zonder feest! Op 19 december krijg je een staalkaart van de muziek uit de Peeping Tom-voorstellingen geserveerd, gevolgd door een dansfeest tot in de vroege uurtjes. 

Wie nieuw werk van Peeping Tom wil zien, kan in februari 2021 bij onze buren in Théâtre National terecht. In het kader van Troika brengen zij er Triptych: een voorstelling die bestaat uit drie herwerkte creaties: The Missing Door (een regie van Gabriela Carrizo), The Lost Room en The Hidden Floor (allebei geregisseerd door Franck Chartier). 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring