50.000 maal bedankt

Lieve KVS-bezoekers,

Jullie hebben ons massaal gesteund door geen terugbetaling van je ticket te vragen of door een waardebon te vragen in ruil voor je ticket. In totaal hebben we zo meer dan 50.000 euro steun ontvangen. Met een deel van het geld hebben we alle artiesten die gepland stonden tijdens de lockdown kunnen uitbetalen, het andere deel zetten we in tijdens KVS BREEKT UIT, onze coronaproof programmatie voor september en oktober.

Jullie bijdrage is een enorme hulp. Zoals jullie weten wordt ook de cultuursector hard getroffen door Covid-19. Artiesten konden hun werk niet meer tonen tijdens de lockdown, en bijgevolg verloren ook velen hun inkomen. Achter deze artiesten staan nog vele andere mensen: geluidsmensen, scènebouwers, podiummeesters, ….mensen die stuk voor stuk ook hun inkomsten zagen verdampen. 

Zoals je misschien al in de pers vernomen hebt: KVS heeft een deel van haar programmatie aangepast zodat onze voorstellingen coronaproof kunnen gebeuren. Op die manier kunnen sommige artiesten toch weer aan de slag, en kunnen ook de mensen achter de schermen aan het werk. We doen het uiteraard ook niet alleen daarom. Het is onze rotsvaste overtuiging dat cultuur essentieel is in een gezonde democratie. Cultuur doet dromen, geeft hoop, breekt open. Vandaar: KVS BREEKT UIT.

We willen jullie dus hard bedanken voor je steun, heel hard bedanken, 50.000 keer bedanken.

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring