© Tom Bruelemans

Wat biedt KVS de rest van het seizoen?

Vanaf 21 oktober (onder voorbehoud) start de gewone KVS-programmatie met een première van het nieuwe werk van de Canadese choreografe Daina Ashbee: J’ai pleuré avec les chiens. Daaropvolgend zal er ook nieuw werk te zien zijn van Manuela Infante, samen met Michael De Cock (Metamorphoses) met in de hoofdrol Jurgen Delnaet. Ultima Vez brengt Hands Do Not Touch Your Precious Me. Yassin Mrabtifi, gegroeid uit de Ultima Vez-stal, heeft de nieuwe voorstelling Categoreez gemaakt. 
 
Carme Portaceli en Michael De Cock slaan opnieuw de handen in elkaar en brengen Madame Bovary, een voorstelling met Maaike Neuville in de hoofdrol. Voor Fire Will Become Ashes, But Not Now, verdiept Pitcho Womba Konga zich in het werk van de Amerikaanse auteur James Baldwin, gezien de gebeurtenissen van de laatste weken een uiterst relevante voorstelling. 
 
Verder werkt KVS mee aan de nieuwe voorstelling Vlaemsch van Sidi Larbi Cherkaoui en Hans Op de Beeck samen met de Munt en Eastman. Tot slot verwelkomen we de nieuwe voorstelling Birds van Seppe Baeyens. 
 
Uiteraard staan er nog tal van gastproducties en samenwerkingen op het programma, zoals Yellow van Luk Perceval en Congolisation, eveneens van Pitcho Womba Konga. 
 
Peeping Tom viert zijn twintigste verjaardag in KVS, de thuis en de plek waar het allemaal begon voor het Brusselse danstheatergezelschap. De volledige familietrilogie Vader, Moeder en Kind wordt afgesloten met een groot verjaardagsfeest in KVS BOX.
 
Neem een duik in onze programmatie na KVS BREEKT UIT. Je vindt die voorstellingen terug op onze site (onder het luik programma) of in ons e-magazine.

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring