KVS zomert: zomersluiting én … een pop-upbar!

KVS sluit naar jaarlijkse gewoonte haar deuren tijdens de maand juli. Van maandag 6 juli tot en met maandag 3 augustus is het onthaal gesloten. Vanaf dinsdag 4 augustus is het onthaal terug open, telkens van dinsdag tot vrijdag, van 09u00 tot 16u00. Van 12u00 tot 16u00 kan je er terecht voor al je ticketvragen. 

KVS ONTHAAL 

  • info@kvs.be
  • +32 (0)2 210 11 00 

Open van dinsdag tot vrijdag, 09:00 – 16:00 


KVS TICKETS 

  • tickets@kvs.be
  • +32 (0)2 210 11 12 

Open van dinsdag tot vrijdag, 12:00 – 16:00 

Pop-up-bar De Servante: vanaf 21 augustus

Tijdens KVS BREEKT UIT gooit KVS het over een andere boeg. Niet alleen met nieuwe vormen van theater, dans en verbinding … zelfs ons café verhuist van plaats! 

Even geen Café Congo of Brazza dus, maar vanaf 21 augustus kan je terecht in onze pop-upbar De Servante. In de inkomhal van KVS BOL prijkt een splinternieuwe toog, door ons eigen decoratelier vervaardigd. Op ons gezellig terras, voor KVS BOL, glijdt de stad aan je voorbij. Laaf je aan een fris drankje of koffie, en proef onze huisbereide en coronaproof snacks. 

De Servante zal open zijn van maandag tot en met vrijdag, telkens van 10u30 tot 18u00. Is er een voorstelling in KVS? Dan kan je tot 1 uur na de voorstelling iets drinken in De Servante. 

Ook voorafgaand aan de voorstelling kan je een drankje nuttigen. Aan de zijkant van KVS BOL (de zijde tegenover KVS BOX) vind je nóg een kleine bar waar je vanaf 1 uur voor de voorstelling nog een drankje kunt kopen. Je mag het drankje meenemen naar je zitplaats, maar eens je zit, kan je niet meer terug naar de bar, voor je veiligheid. 

Dat onze bar De Servante moest heten, daar was weinig discussie over. De Franse naam verwijst naar dat ene licht op toneel dat nooit dooft. Een stille waakvlam op de achtergrond. Net zoals ook onze barmedewerkers er altijd voor je zijn: zij zijn de ogen en oren van ons theater en waken over ieders welzijn. De horeca- en theatersector werden de afgelopen maanden noodgewongen op een laag pitje gezet. Maar achter de schermen bleven we vurig hopen en branden van verlangen. En kijk: deze nazomer zijn we er terug! 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring