© Tom Bruelemans

Aangepaste ticketprijzen

Tijdens de KVS BREEKT UIT-periode hanteert KVS aangepaste tarieven. Voor alle voorstellingen tussen midden augustus en midden oktober geldt de vaste prijs van €20. Wel riepen we een tijdelijke nieuwe korting in het leven: selecteer in je winkelmandje de KVS BREEKT UIT korting en je betaalt slechts €15. Dit speciale tarief bieden we aan aan iedereen die op een of andere manier getroffen werd door de coronacrisis. No questions asked. Want ieders reden is geldig voor KVS. Wij hopen vooral dat je er dubbel en dik van geniet. 

Geen paniek, er wacht je geen zwart gat na deze periode. In november en december kan je genieten van J'ai pleuré avec les chiens, de nieuwe danscreatie van Daina Ashbee - een internationaal must see talent als we the tijdschrift Dance Magazine mogen geloven. Carme Portaceli brengt het veelgeprezen Mrs Dalloway naar Brussel. Manueale Infante & Michael De Cock slaan de handen in elkaar en maken hun eigen versie van Ovidius' Metamorphoses. Tot slot staat ook Wim Vandekeybus met nieuw werk op ons podium: Hands do not touch your precious Me.

Voor de voorstellingen tussen half oktober en eind december gelden opnieuw de standaardprijzen en -kortingen, met een aantal uitzonderingen: 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring