KVS 24/7: gloednieuw virtueel platform

We beleven vreemde tijden. Vrijheden die we al lang als evidentie beschouwden, worden nu ingeperkt. Niemand kan nog gaan en staan waar hij/zij/hen wil, ons leven wordt ingedeeld in anderhalve meters en wachtrijen. Dit prikkelt ons meer dan ooit om onze voorstellingen en artistiek werk verder uit te dragen. Naast KVS BOX, KVS BOL en ons buitenpodium, creëerden we een nieuw, vierde podium. Deze virtuele bühne wil opnieuw meer vrijheid bieden. Bezoekers kunnen onze nieuwe creaties live mee beleven, waar en hoe ze maar willen, of ze kunnen die later bekijken. KVS 24/7 herbergt onze voorstellingen on demand, tegen een kleine vergoeding (5 euro). 

We doorbreken de grenzen van tijd en ruimte en openen de achterkamertjes van het theater. Geniet van onze voorstellingen wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent, aan de andere kant van de wereld of thuis in quarantaine. 

Wandel langs onze wall en stil er je culturele honger van het moment. Kies voor een interview met makers, een inspirerende boekenlijst, debatten rond urgente thema’s en een kijkje achter de schermen. 

Dit tijdloze universum brengt maker en bezoeker dichter bij elkaar. Zin om na te praten? Stap dan de bar binnen en ga het gesprek aan met een van de vele artiesten die dit seizoen in KVS schitteren. De avond is jong, de mogelijkheden oneindig. 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring