© Danny Willems

JONATHAN komt terug in april

De kop is eraf: Bruno Vanden Broecke en Valentijn Dhaenens openden met Jonathan het nieuwe KVS-seizoen. En hoe: 

"Dit duo slaagt er feilloos in om wat dit voorjaar ieders hart brak - de toestanden in de woonzorgcentra en het eenzame sterven - tot een stuk te verwerken dat je doet lachen, je ontroert én een zaadje gezond wantrouwen tegenover artificiële intelligentie in je hoofd plant." 

- Knack Focus

Jonathan is een bizar poëtische voorstelling, een af en toe bevreemdende conversatie tussen een robot, een mens en het publiek. Een avond vol verwondering en twijfel over wat het betekent om een mens te zijn en dus te moeten omgaan met verrassingen en tegenslag.

Tickets voor de eerste 5 voorstellingen vlogen de deur uit. Ruim 800 mensen stemden af op de livestream van de première op KVS 24/7. Maar in april komen Bruno en Valentijn terug –  11 keer zelfs! De uitgelezen kans om dit ontroerend relaas alsnog mee te maken.  

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring