Livestreams van alle nieuwe KVS-creaties op KVS 24/7

Sinds kort kan je onze nieuwe creaties van thuis uit meebeleven, via de livestreaming op ons digitale platform KVS 24/7. De perfecte digitale smaakmaker voor het analoge hoofdgerecht. Zeker wanneer je ook nog eens gaat grasduinen in alle achtergrondinfo op de walls op KVS 24/7. 

Dankzij KVS 24/7 kan je meer en makkelijker dan vroeger cultuur beleven, in het comfort van je eigen huis, op café of op de trein, ... Enerzijds omdat je misschien minder de kans hebt om fysiek in het schouwburg aanwezig te zijn, anderzijds omdat we je vooral zoveel mogelijk van theater willen laten proeven, als amuse-bouche voor het echte werk. Snuif via de livestream de sfeer vanop afstand op. Maak kennis met diverse genres en stijlen, ga voor jezelf na wat je interesseert en wat je leuk vindt. En zak binnenkort vooral weer in levende lijve af naar de schouwburg. Wij ontvangen je met open armen, mondmasker op en handgel in de aanslag, voor het fijnste wat er is: theater en dans vanop de eerste rij.

Ondertussen vind je op KVS 24/7 het beste van beide werelden: een digitale smaakmaker voor het analoge hoofdgerecht. Maak het nóg interessanter voor jezelf en neus rond op onze walls: in deze online ruimte vind je allerhande achtergrondinfo over onze voorstellingen. Kijk mee in het hoofd van onze makers en ontdek hun favoriete plek in Brussel, inspirerende boekenlijsten, interviews, scènebeelden, trailers, behind the scene-shots, ... Kortom: een wandeling in het wonderlijke universum achter elke voorstelling.

Livestreams op stapel 

In de komende periode staan je alvast nog de volgende livestreams te wachten. Wanneer je op de desbetreffende pagina op tickets klikt, vind je telkens de datum en het startuur van de livestreams terug.  

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring