Sla de grootste spaghettislag bij KVS

Op zaterdag 28 november walst de geur van zoete tomaten en dagverse basilicum door KVS. Huiskok Bert hakt groentjes als een gek, roert kilo’s (vegetarisch en gewoon) gehakt rul en schaaft kaas alsof z’n leven ervan hangt. Dat alles voor een heerlijke portie dampende spaghettisaus met beetgare pasta en smeuïge kaas. Jouw portie(s) neem je gewoon mee naar huis. En de opbrengst, die gaat naar het goede doel. 

Bert maakt niet zomaar spaghetti. Deze spaghettislag kadert binnen de jaarlijkse solidariteitsactie van Bruzz: Brussel Helpt. Dit jaar zetten zij zich in voor Babytheek Brussel. In een babytheek kunnen jonge ouders of grootouders kwaliteitsvolle babyspulletjes lenen. Brussel heeft vandaag één babytheek, in Elsene. Wegens grote vraag barst ze uit haar voegen. Daarom is Babytheek Brussel op zoek naar middelen om uit te breiden naar andere delen van de stad. Met de steun van Brussel Helpt 2020!

Wij dragen maar al te graag ons sliertje bij en hopen op jouw honger en bestellingen. Via de website van Brussel Helpt kan je jouw portie(s) reserveren. Op zaterdag 28 november mag je die in Café Congo (Arduinkaai 7), tussen 16u30 en 19:30 komen ophalen. Wij voorzien potjes om je spaghetti mee te nemen. Smakelijk! 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring