Tot eind januari blijft het doek gesloten bij KVS

Nieuwe overheidsmaatregelen volgen elkaar aan de lopende band op. Het virus is op kruissnelheid en het is aan ons allen samen, als maatschappij, om het een halt toe te roepen. KVS wil daar, samen met al zijn medewerkers, én met jou, zijn steentje toe bijdragen. 

Daarom annuleren we tot eind januari alle geplande voorstellingen. Iedere bezoeker die voor een van deze voorstellingen een ticket kocht, krijgt zijn/haar/hun ticket integraal terugbetaald. We betalen het volledige bedrag terug op de rekening waarmee je het ticket boekte. Wie vragen heeft kan terecht op het e-mailadres tickets@kvs.be

Blik op de toekomst gericht

Het doek mag dan gesloten blijven tot eind januari, achter de schermen zitten we niet stil. We bekijken hoe we je via het digitale platform KVS 24/7 van thuis uit toch van cultuur kunnen laten genieten. En we leggen de programmatie voor de komende maanden terug op de tekentafel, terwijl we ook al de krijtlijnen voor seizoen 2021-2022 uitzetten. Want één ding is zeker: zodra we weer open mogen, willen we klaarstaan met een rijk aanbod aan schoonheid en verbeelding. Voor alle artiesten, medewerkers en freelancers die al weken, maanden, jaren, … aan hun voorstellingen timmeren. En voor jullie allen, daar buiten, ieder die zo hard zijn best doet in deze moeilijke tijden. Laat ons samen deze zoveelste horde nemen en proberen geduld op te brengen, totdat iederéén weer gezond en veilig van theater, dans en performance kan genieten. Want daar gaat het ons tenminste om, niet? 

Wij danken je voor je begrip en vooral: zorg goed voor jezelf en je naasten.
#spreadlovenotthevirus

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring