KVS drukt op PAUZE

Het theaterseizoen loopt op zijn laatste benen. We blikken terug op een rijk gevuld jaar, waarin zowel doorgewinterde namen als kersverse makers onze bühnes bevolkten, we de onsterfelijke Chris Lomme in de bloemetjes zetten, danseressen als zee-anemonen op ons podium deinden, ... Het jaar waarin onze krant een paar centimeter groeide, deze website een nieuw jasje kreeg en onze voorgevel in de verf werd gezet door Farm Prod. Zoveel moois dat we er even van moeten bekomen: daarom glippen we er even tussenuit. Om jullie volgend seizoen weer fris en monter te ontvangen. 

KVS TICKETS

In juli gaan we collectief met verlof: onze deuren blijven dus een maand gesloten. Online tickets bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk! Vanaf 30 juli helpen we je terug persoonlijk via de telefoon of aan onze ticketbalie. Het onthaal is in augustus telkens tot 17:00 open.

Opgelet: op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 augustus 2019 is KVS gesloten - het hele team is dan op het jaarlijkse toneelkamp. 
 

CAFÉ CONGÉ! 

Ook in ons café leggen we de koffiemachine en oven tijdelijk het zwijgen op. Spring op vrijdag 28 juni binnen voor een voorlopig laatste lunch of drankje. En verdring je vanaf maandag 1 augustus opnieuw aan onze toog voor de lekkerste soep en broodjes. Dagschotels zullen vanaf 2 september opnieuw te verkrijgen zijn.  

Opgelet: Gedurende de maand augustus sluit Café Congo om 17:00. En op vrijdag 16 augustus is het café gesloten, alsook van 26 t.e.m. 28 augustus. Het KVS-team trekt er dan op uit voor haar jaarlijkse teambuilding.