Tijd voor Troika

Troika? Dat is het verbond tussen de drie grootste creërende huizen van Brussel: De Munt, Théâtre National en KVS. Samen willen we een grotere mobiliteit nastreven tussen onze publieken. Daarom riepen we o.a. de Troika Pass in het leven, waarmee je 20% korting krijgt als je bij onze collega's van Théâtre National Wallonie-Bruxelles of de Munt naar een Troika Dance-voorstelling gaat kijken.

Time to troika! 

Wie al een Troika Pass aankocht, kan er nu mee aan de slag. Want op 1 juni ging de losse ticketverkoop bij KVS van start. Dat betekent dat je nu de Troika Pass kan gebruiken om tickets voor de Troika Dance-voorstellingen te kopen. Mét 20% korting. Tijd dus om in het programma te snuffelen en tickets voor je favoriete voorstellingen aan te schaffen. 

Zet je schrap 

Op 8 juni is het ook bij De Munt zover, en op 10 september start de losse ticketverkoop bij Théâtre National. Noteer dus die data, pluis het programma uit en hou je klaar om tickets te kopen. In september sturen we je een reminder voor de start van de verkoop bij Théâtre National, zodat je de boot zeker niet mist.   

How to troika? 

Koop je tickets bij De Munt of Théâtre National? Maak dan eerst een account aan op hun website. Zorg ervoor dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als voor je KVS-account. Het systeem herkent je op die manier en kent je automatisch de korting toe. 

Waarom verschillende data? Dat heeft te maken met de vrijgave van de programmatie van de verschillende huizen. Lees er alles over op www.kvs.be/troika

Vragen

Neem contact op met onze ticketbalie via tickets@kvs.be of bel 02 210 11 12 (open van di t.e.m. vr, tussen 12:00 en 19:00 - behalve tijdens de zomersluiting van 1 t.e.m. 28 juli).  

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring