De keuze van Tunde Adefioye

Welke voorstelling is niet te missen bij KVS in seizoen 2019-2020? Tunde Adefioye, een van de drie stadsdramaturgen bij KVS, wijst resoluut naar Coloured Swan 3: Harriet’s reMix, de derde solo uit de reeks van choreografe Moya Michael. Wij vroegen hem waarom hij precies voor deze voorstelling kiest.

Coloured Swan 3: Harriet’s reMix

“Moya Michael zet in dit stuk drie jonge mannen, van afro-afkomst en met Brussel als uitvalsbasis, op het podium. Ze stellen in vraag hoe kleur hen definieert en op welke manier het gegeven tegelijk kan helpen om iemand te bevrijden en zelfs kracht te geven. Want als individu met een bepaalde afkomst en geschiedenis, heb je ook sleutels in handen om de toekomst voor jezelf in te kleuren, zelfs al is dat niet evident.”

 

 

“De drie performers, Oscar Cassamajor, Loucka Fiagan en Milo Slayers, brengen elk een eigen kijk op kunst met zich mee. Dat maakt van deze voorstelling een vooruitstrevende creatie, zoals je ze niet snel elders in België zult zien.”

 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring