Purni Morell aan de slag bij KVS

KVS verwelkomt een nieuw lid aan boord. Tijdens het zwangerschapsverlof van stadsdramaturge Kristin Rogghe, die in augustus een tweede kindje verwacht, neemt Purni Morell een aantal van haar taken over. Wij zijn bijzonder blij dat Purni ons komt vervoegen. En stellen haar graag even aan je voor.  

Purni Morell legde een eerder atypisch parcours af: na een eerste ervaring in de theaterwereld - op de literatuurafdeling van het National Theatre, o.l.v. Jack Bradley, trok ze de wereld rond. Ze nam werk aan zoals het op haar af kwam: in een schildpaddenreservaat, in een Seri Indiaanse visserij in Mexico, op het land met Aboriginal-boeren, ...  Later kwam ze in de ngo-wereld terecht en werkte ze in het Verenigd Koninkrijk voor Shelter en Comic Relief. Van 2007 tot 2011 was ze aan de slag als head of studio bij de National Theatre Studio, waar ze verschillende projecten voor verschillende podia uitwerkte.  

De afgelopen zes jaar stond Purni aan het hoofd van Unicorn Theatre in London, waar ze als artistiek directeur vooruitstrevend theater voor kinderen en jongeren programmeerde. Na deze uitdagende periode achtte ze de tijd rijp om naar België te verhuizen en begint zij aan een spannend nieuw hoofdstuk bij KVS.