Coming Soon: Próximamente!

Binnen twee maanden is het zover: dan strijkt het kruim van de Latijns-Amerikaanse podiumkunsten neer in KVS, tijdens het nagelnieuwe vijfdaagse festival Próximamente. Het volledige programma-overzicht vind je nu online. Dompel jezelf onder in het uitbundige aanbod en waai zeker eens binnen in november. 

Vanaf 26 november palmt een schare enthousiaste Latijns-Amerikaanse makers vijf dagen lang KVS in, letterlijk van top tot teen  - aka van de TOP-zaal in KVS BOL tot onze ondergrondse repetitieruimte in KVS BOX en alles daartussen. Je geniet er van een mix aan spraakmakende voorstellingen, showcases, lezingen en debatten. Op het programma: een energieke vibe, bruisende creaties en een onthutsende inkijk in het Latijns-Amerika van vandaag. Met ronkende namen als Lola Arias, Bonobo, Guillermo Calderón, Sergio Blanco, Josefina Gorostiza, Marianella Morena, Manuela Infante, en vele anderen! 

Próximamente onderscheidt zich van andere festivals door de samenwerkingsvorm tussen de partners. De Latijns-Amerikaanse partners en KVS werken samen als waren ze een coöperatie. Elk partnerland schuift zelf zijn favorieten naar voor, er wordt niet door één partner gestuurd welke voorstellingen in het programma worden opgenomen. Zij selecteren die creaties die ze als het boeiendste en meest tekenende werk uit de regio beschouwen. Benieuwd naar meer? Ontdek nu het volledige programma